Kapiten Aston Ville prilikom proslave zadobio bizarnu povredu
Grealish je novinarima na terenu otkrio kako je došlo do povrede

On i njegovi saigrači su bili nepažljivi

Kapiten Aston Ville prilikom proslave zadobio bizarnu povredu

S. Pašalić

Nogometaši Aston Ville savladali su danas Derby sa 2:1 u finalu doigravanja za ulazak u Premier ligu.

Villa je tako nakon tri godine pauze ponovo uspjela izboriti nastup u najelitnijem takmičenju u utakmici koja će pobjedniku donijeti oko 190 miliona eura.

Igrači Aston Ville su nakon toga otišli na tribine Wembleya gdje im je uručen pehar, a kapiten Jack Grealish je zadobio bizarnu povredu prilikom proslave.

On je nakon utakmice dao intervju za Sky Sports gdje se vidjelo da ima povredu iznad oka, ali nikome nije bilo jasno kako je došlo do povrede.

Nakon što ga je novinar upitao kako je došlo do povrede, Grealish je rekao da se to desilo u trenutku kada je njegova ekipa podigla pehar.

Top Komentari

MaDaj
dali je ikako mogla losija slika ?
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi