Kapiten Bayerna može šta hoće: Mnogi sanjaju o Salatari, a Neuer je koristi za vježbanje

Novi i ugodno iskustvo za odličnog golmana

Kapiten Bayerna može šta hoće: Mnogi sanjaju o Salatari, a Neuer je koristi za vježbanje

A. Čaušević

Nešto drugačije, ali itekako zadovoljavajuće iskustvo vježbanja za Manuela Neuera nakon što je Bayern jučer i zvanično primio Salataru, trofej za prvaka Njemačke. 

Bayern je rutinski odradio gostovanje u Wolfsburgu s pobjedom 0:4, a nakon utakmice Neueru i saigračima je dodijeljana popularna Salatara.

Bavarce u narednim danima očekuje finale Kupa Njemačke, a Neuer nije želio gubiti vrijeme te se odmah zaputio u teretanu kako bi spreman dočekao okršaj s Bayer Leverkusenom.

Međutim, za razliku od ranijih treninga u teretani, ovaj put kapiten Bayerna je umjesto tegova za vježbe koristio Salataru.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Inače, Neuru je ovo bila bila osma titula prvaka Njemačke s Bayernom.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi