Kapiten Čelika upitan za derbi protiv Sarajeva?

Čeka se nalaz magnetne rezonance

Kapiten Čelika upitan za derbi protiv Sarajeva?

Dino Kurbegović

Nogometaši Čelika napravili su veliko iznenađenje u Bijeljini, te rezultatom 3:2 odnijeli sva tri boda s veoma teškog gostovanja. 

Zeničanima prije utakmice niko nije davao šanse, da nakon poraza u prvom kolu od Metalleghe-a mogu napraviti nešto protiv prošlosezonskog osvajača Kupa BiH.

Izabranici Kemala Alispahića odigrali su sjajnu utakmicu, te su se kući vratili pjevajući s tri boda na svome kontu. Pobjeda dobiva na težini, kada se zna da u Bijeljini stručni štab nije mogao računati na kapitena Emira Jusića, ofanzivca Fenana Salčinovića, te pojačanje na golu Branislava Ružića.

Kapiten crno-crvenih Emir Jusić zadobio je na jednom od posljednjih treninga pred utakmicu jak udarac u koljeno, te je stručni štab odlučio da ne rizikuje s njegovim igranjem u Bijeljini. Sjajni defanzivac danas je uradio magnetnu rezonancu, te je njegov nastup u narednoj utakmici protiv Sarajeva pod znakom pitanja.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sutra će biti mnogo toga poznato, a ono što je sigurno da će derbi protiv kluba s Koševa propustiti Fenan Salčinović, koji trenira po posebnom programu.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi