Kapiten Celtica - čovjek od čelika: Brown na -15 kao na ljetovanju
Foto: Twitter

Škotski predstavnik večeras igra revanš protiv Zenita

Kapiten Celtica - čovjek od čelika: Brown na -15 kao na ljetovanju

Izabranici Brendana Rodgersa će večeras od 19:00 sati protiv Zenita iz St. Petersburga braniti minimalnih 1:0 iz prvog duela šesnaestine finala Lige Evrope na Celtic Parku.

Zbog toga su fudbaleri Celtica jučer stigli u St. Petersburg u kojem vladaju polarni uvjeti. Temperatura u ovom ruskom gradu se već neko vrijeme ne penje "u plus", ali to nije nikakav problem za kapitena ekipe Scotta Browna.

Iskusni veznjak inače gaji reputaciju "čvrstog" igrača, ali u Rusiji je pokazao da je "čovjek od čelika".

Naime, još sinoć je na -15 stepeni Celzijusa primijećen kako se druži sa simpatizerima Celtica iz Rusije obučen samo u oficijelnu klupsku "polo" majicu.

Da to nije bila samo slučajnost, pokazuju i fotografije na kojima se Brown može vidjeti u majici kratkih rukava u društvu svojih saigrača koji su se, za razliku od njega, dobro zaštitili od hladnoće.

Top Komentari

Celtic
Legenda Celtica !
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti