Kapiten FK Radnik iznenada prekinuo igračku karijeru

Bijeljinski klub ostao bez Martinovića

Kapiten FK Radnik iznenada prekinuo igračku karijeru

Vezni nogometaš Radnika Dušan Martinović primoran je u 31. godini prekinuti karijeru.

Martinović nosi Radnikov dres od 2016. godine i jedna je od važnijih karika u timu Mladena Žižovića, međutim učestali problemi s povredama doveli su do toga da mora iznenada prekinuti karijeru.

"Njegovo iskustvo i profesionalni odnos predstavljaju primjer ostalim mlađim igračima koji žele da se aktivno bave nogometom", saopštili su iz Radnika, pritom se zahvalivši Martinoviću na svemu što je uradio za klub u proteklom periodu.

Ovaj srbijanski internacionalac je u dresu Radnika odigrao 42 prvenstvene i kup utamice, te dvije međunarodne kvalifikacione utakmice pod okriljem UEFA i 14 prijateljskih utakmica.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U karijeri je igrao za Kolubaru Napredak, Jagodinu, Borac iz Čačka, a jedno vrijeme i za Pegasus iz Hong Konga.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi