Kapiten Herthe oduševljen Ibiševićem

Lustenberger hvalio našeg fudbalera

Kapiten Herthe oduševljen Ibiševićem

Kapiten Herthe Fabian Lustenberger imao je samo riječi hvale na račun svog saigrača Vedada Ibiševića koji je sinoć postigao sjajan gol za pobjedu nad Brondbyjem (1:0).

Švicarski fudbaler je nakon utakmice poručio da je zadovoljan pobjedom, a posebno je pohvalno govorio o našem fudbaleru.

"Ibišević je pravi golgeter. U prvoj pripremnoj utakmici je postigao pet pogodaka, u drugoj dvije... Sada, u našem povratku na evropsku scenu, kada je bilo najvažnije zabio je jedan, ali vrijedan gol", rekao je povremeni reprezentativac Švicarske.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Revanš Brondbyja i Herthe igra se za sedam dana u Danskoj, a pobjednik će se plasirati u play-off Evropske lige.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi