Kapiten Valencije otvorio dušu: Dotakli smo dno

Šišmiši nikad gori

Kapiten Valencije otvorio dušu: Dotakli smo dno

Prošlo je već 12 kola španske La Lige, a Valencia nikako da pronađe izlaz iz krize s početka sezone i zaigra onako kako dolikuje ovom velikom klubu.

Valencia se nalazi na 16. mjestu svega dva boda udaljena od zone ispadanja, a posljednji tim koji je stao na put Šišmišima je Granada koja je za vikend na Mestalli osvojila bod (1:1).

Svjestan katastrofalne forme i rezultata je i kapiten Valencije Enzo Perez, koji je poručio da je njegov tim dotakao dno.

"Na utakmicama igramo kao da je riječ o treninzima. Protivnicima poklanjamo golove i bodove i nešto mora hitno da se promijeni. Dotakli smo dno - u svakom smislu", riječi su očajnog Pereza.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Da bismo uspjeli doći do bolje pozicije na tabeli potrebno je da napokon počnemo pobjeđivati, makar na domaćim utakmicama. Ni to nam ne polazi za rukom i ako ovako nastavimo, teško ćemo osvajati bodove. Moramo se stabilizovati i hladne glave krenuti u popravljanje ovoga što smo upropastili. Ako neko može pokrenuti klub u ovom trenutku, onda smo to mi", dodao je Valencijin kapiten.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi