Kapiten Viteza zaprosio djevojku pred meč

Romantični tren na košarkaškom terenu

Kapiten Viteza zaprosio djevojku pred meč

M. Skaka

Košarkašku utakmica između Viteza i KK Kiseljaka obilježio je nesvakidašnjih događaj. Dugogodišnji kapiten Viteza, Željko Palavra, pred više od 700 gledatelja, pred sami početak utakmice zaprosio je svoju djevojku, Margaretu Matijević.

Ovaj romantični čin podigao je publiku na noge koja je višeminutnim pljeskom pozdravila, a ujedno i čestitala, buduće mladence, a svi igrači HKK Vitez poklonili su Margareti po jednu ružu.

Prosidba je zasjenila i samu utakmicu u kojoj su košarkaši Viteza slavili uvjerljivu pobjedu rezultatom 94:50. Najučinkovitiji u ekipi Viteza bio je upravo Palavra sa 33 poena, 8 asistencija i 2 blokade, potvrdivši kako je ovo definitivno njegova večer, a Križanović je dodao 21 poen i 9 asistencija, te Jurčević 11 poena, 9 skokova i 2 blokade.

Nakon pobjede u prvom kolu košarkaše Viteza očekuje izuzetno teško gostovanje kod momčadi Posušja koja je prošle godine ispala iz Prve lige BiH, ali je zadržala glavninu ekipe na okupu te s nekoliko pojačanja najavljuje povratak u najviši rang košarkaškog natjecanja u BiH.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.