Kapitensku traku greškom nije nosio Velkoski, ali to mu večeras nije smetalo

Dupovac bio kapiten protiv Širokog

Kapitensku traku greškom nije nosio Velkoski, ali to mu večeras nije smetalo

E. Škorić

FK Sarajevo je u derbiju 11. kola ugostio Široki Brijeg na Koševu i slavio rutinski - rezultatom 2:0.

Bordo tim je nastavio sjajan niz pobjeda i neprikosnoven je na prvom mjestu. Sarajevo želi odbraniti titulu i za sada je na dobrom putu, mada jasno još puno ima da se igra.

Sve u svemu, jako bitna pobjeda Sarajeva protiv desetkovanog Širokog Brijega, a zanimljivo da je umjesto Velkoskog, koji je asistirao kod prvog gola, kapitensku traku "greškom" nosio Amer Dupovac.

Amer Dupovac
Amer Dupovac FK Igman FK Igman Pozicija: DF

Statistika

21 nastupa
19 kao starter
4 žutih kartona
0 crvenih kartona
0 asistencija
0 golova

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Barem na zvaničnoj stranici Sarajeva tvrde da je greška u pitanju, mada nije isključeno da je ona svjesno pripala štoperu koji je odigrao jubilarni 130. meč u najdražem dresu.



Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

TNT75
Dupovac je daleko ucinkovitiji od Krste
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi