Karabukspor poražen, Zec se vratio nakon povrede

Super liga Turske, 13. kolo

Karabukspor poražen, Zec se vratio nakon povrede

S. Mlaćo

U Turskoj su jučer i danas igrani susreti 13. kola Super lige, a u jednom od susreta koji su bili na programu danas snage su odmjerili Osmanlispor i Karabukspor.

Domaći su slavili sa 2:1, a već nakon 31. minute imali su 2:0 pogotcima Cagirana i Curuksua. Karabukspor je smanjio u drugoj minuti sudijske nadoknade prvog poluvremena preko Latovlevicia, ali to je bilo sve što se tiče strijelaca u ovom susretu.

Avdija Vršajević nije ušao u igru kod domaćih, dok je kod Karabukspora na terenu 86 minuta  proveo Bugojanac Ermin Zec. Zec je zbog povrede propustio posljednja tri kola, te se konačno oporavio i vratio na zeleni teren.

Osmanlispor je nakon ovog kola na sedmom mjestu sa 19 osvojenih bodova,  dok je Karabukspor jedno mjesto niže sa 17 bodova. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi