Karabukspor slavio, Zec asistirao u debiju

Turska liga, 4. kolo

Karabukspor slavio, Zec asistirao u debiju

Bh. internacionalac Ermin Zec upisao je asistenciju u večerašnjoj pobjedi Karabukspora. 

Zec je u Karabukspor kojeg vodi Igor Tudor stigao u ljetnom prijelaznom roku kao slobodan igrač, a da će biti pojačanje moglo se vidjeti već u debiju.

Njegov tim je u okviru 4. kola Superlige savladao Antalyaspor rezultatom 3:2, a na prvi gol se čekalo do 54. minute kada je Zec asistirao Tanaseu za minimalno vodstvo. U nastavku utakmice, tačnije u 77. minuti, Angelo je izjednačio rezultat, da bi tri minute kasnije domaćima vodstvo vratio Traore.

Isti igrač je u 86. minuti povisio na 3:1, a konačan rezultat u posljednjim sekundama drugog poluvremena postavio je Kadah. 

Pobjedu je ostvario i Bursaspor koji je sa 3:1 savladao Kayserispor.

Turska Superliga, 4. kolo:

Karabukspor - Antalyaspor 3:2
Bursaspor - Kayserispor 3:1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi