Karačić: Alispahić je najviše pokazao

Trener Šibenika o igrama bh. internacionalca

Karačić: Alispahić je najviše pokazao

Adnan Beganović

Trener Šibenika, Branko Karačić, nakon što se momčad sa Šubičevca vratila sa priprema iz Medulina izjavio je da je tokom istih najviše pokazao nekadašnji igrač bugojanske Iskre, Mehmed Alispahić.

"Izuzetno sam zadovoljan dosadašnjim tokom priprema. Zbog dobrog rada, nametanja nekih igrača iz drugog plana, izostanka ozbiljnijih povreda, pa i dobrih rezultata u prijateljskim provjerama. Bili su toliko dobri da se jedino bojim mogućnosti da smo prerano došli u pravu formu", rekao je Karačić za hrvatske medije te se osvrnuo na igre Mehmeda Alispahića koji je sa 4 pogotka u pripremnim susretima bio najbolji strijelac momčadi sa Šubićevca.

"Tokom priprema najviše je pokazao Mehmed Alispahić, koji se iz dana u dan iz nadarenog definitivno pretvara u zrelog fudbalera", istakao je Karačić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.