Odgledao meč sa klupe

Karačić: Bog nam je dao i ono na Islandu i ovo večeras

D. Kurbegović

Ivan Karačić je večeras bio onesposobljen za igru, pa je sa klupe odgledao meč u kojem je naša reprezentacija remizirala sa Bjelorusijom i tako vjerovatno ostala bez plasmana na Evropsko prvenstvo.

"Gledati ovako bitnu utakmicu sa klupe je nešto najgore što se mi se može desiti u životu. Imali smo igru, imali smo vodstvo tokom cijele utakmice", rekao je Karačić i dodao:

"Kao da nas je koštao strah od prolaska dalje, uz naravno sudijski par koji je bio katastrofalan. Nijednom nam nisu dali da odemo sa tri na četiri razlike, držali su Bjeloruse u igri tokom čitave utakmice".

"Glavni krivci smo mi. Bilo je puno nesretnih okolnosti, jedva smo se i skrpili za ovu utakmicu. Niko nam ne može oduzeti nadu da možemo nešto uraditi u Danskoj. Na kraju krajeva, Bog nam je dao da ne primimo gol u posljednjoj sekundi na Islandu, Bog nam je dao i da ga ne postignemo večeras", zaključio je Ivan Karačić.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.