Širokobriježanima tri nagrade

Karačić: Hvala svima u ime NK Široki Brijeg

A. Beganović

Iza NK Široki Brijeg je dosta uspješna sezona, što je prepoznao i stručni žiri "Idola nacije", pa je klub s Pecare osvojio tri nagrade.

Naime, stručni žiri proglasio je NK Široki Brijeg kao najorganizovaniji klub u Bosni i Hercegovini, Vedran Ješe izabran je za najboljeg stranog igrača Premijer lige, dok je Mario Kvesić izabran za otkriće sezone.

U ime Širokog Brijega nagrade je primio Toni Karačić, šef omladinskih pogona ovog kluba i selektor U19 reprezentacije Bosne i Hercegovine.

"U ime NK Širokoi Brijeg se zahvaljujem svima na ovako lijepim nagradama", kratko je na svečanoj ceremoniji izjavio Karačić dok je nakon iste dodao:

"Bosanskohercegovačkom fudbalu ova manifestacija mnogo znači, siguran sam da nije lako predložiti i izabrati najbolje. Međutim, trud se vidi i na kraju krajeva i isplati. Već četvrtu godinu zaredom orgnaizira se ova manifestacija i ja sam siguran da će iz godine u godinu ista biti sve bolja, te da će sve više dobijati na važniosti.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.