Karačić i Vojvodić odabrali startne postave za meč na Pecari

Četvrtfinale Kupa BiH

Karačić i Vojvodić odabrali startne postave za meč na Pecari

Od 18:00 sati na Pecari se igra meč između premijerligaša NK Široki Brijeg i federalnog prvoligaša, FK Olimpik - u okviru četvrtfinala Kupa BiH.

Već su poznate startne postave za ovaj duel.

Tako je trener Širokog Toni Karačić odlučio na teren, od prve minute, poslati sljedećih 11: Miškić, Cipetić, Ćorić, Jurilj, Marić, Stanić, Radeljić, S. Jurić, M. Jurić, Hrkać, Pervan.

Na klupi su ostali: Zlomislić, Barišić, Angelov, Vukoja, Glavaš, Begić, Medić.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Sa druge strane, trener Olimpika Darko Vojvodić se odličio za ovu startnu postavu: Hadžić, Beširević, Stjepanović, Muminović, Tukić, Lekanić, Stojanović, Čizmić, Handžić, Zeba, Adžem.

Priliku sa klupe će čekati sljedeći fudbaleri Olimpika: Abdulahović, Džafić, Sadiković Elvis, Ramić, Tabaković, Sadiković Enis i Drljević.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi