Karačić bez dlake na jeziku: "Presudio je penal koji je Širokom dosuđen, a nama nažalost nije..."

Nakon poraza od Širokog Brijega

Karačić bez dlake na jeziku: "Presudio je penal koji je Širokom dosuđen, a nama nažalost nije..."

Esmer Oštraković

Ekipa Širokog Brijega ostvarila je pobjedu na gostovanju kod Posušja u okviru 2. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Iako se činilo da će Posušje uspjeti izboriti pozitivan rezultat na ovoj utakmici to se na kraju nije dogodilo.

Široki Brijeg je u samoj završnici stigao do pobjedničkog gola, a on je postignut sa bijele tačke.

Nakon utakmice dosta više razloga za zadovoljstvo imao je gostujući trener Marijan Budimir.

"Čestitam igračima na htjenju, borbenosti, želji. Igrali smo kako se nismo dogovorili. Mislim da smo dobili utakmicu na neke mišiće. Mi totalno drugačije treniramo i igramo. Bila je prisutna nervoza. Dosta grešaka i dosta taktičkih grešaka. Na periode smo uspjeli spustiti loptu na zemlju i igrati".

Izmjena na poluvremenu?

Oglasi

"Radili su nam mnogo problema na sredini terena, Vukoja nije pravio dobar pritisak na njega i htjeli smo sa Tomićem pojačati vezni red".

Naredna utakmia protiv GOŠK-a?

"Igrali smo na pripremama, na Kupresu. Dobili smo puno, ali ta utakmica neće biti neko mjerilo. Tuzla je dobila GOŠK-a. Uradit ćemo analizu, liga je izjednačena i jako teška".

Sa druge strane Karačić nije mogao biti zadovoljan.

"Veliko razočarenje nakon veoma kvalitetne predstave pogotovo u prvom dijelu. Primili smo gol nakon kardinalne greške. Rekli smo da ako ovako nastavimo igrat da ćemo doći do izjedančenja. Presudio je penal koji je dosuđen za Široki, a nažalost u prvom poluvremenu nije"

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Naredno kolo Posušje igra protiv Sarajeva.

"Želimo uz kvalitetnu igru doći do rezultata koji će nas zadovoljiti. Djelovali smo puno kvalitetnije od Širokog, ali nismo uzeli ni boda. Na kraju čestitke Širokom", rekao je Karačić.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

avalkaB
Počelo je.
1 0
Noname992
Koji trener...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi