Karačić: Moj cilj je cilj Širokog
Novi trener Širokog Branko Karačić na stadionu Pecara

Luka Bilobrk danas potpisuje za Široki

Karačić: Moj cilj je cilj Širokog

Danas je u prostorijama nogometnog kluba Široki Brijeg održana konferencija za medije povodom promjene trenera, te novih akvizicija na Pecari.

Novi trener Širokog Branko Karačić danas je službeno predstavljen, iz kluba su najavili da danas sa ekipom s Pecare potpisuje i Luka Bilobrk, te da očekuju još pojačanja, a posebno u obrani.

„Nakon ispadanja od Olimpije došlo je do smjene trenera. Sporazumno smo raskinuli suradnju s Mariom Ćutukom i razišli smo se prijateljski. Nakon dvije loše utakmice željeli smo probati sa novim trenerom. Ispričavam se svim navijačima koji su bili u Ljubljani radi onakve predstave naše ekipe. Mislim da je ono bio samo loš dan koji se može dogoditi svakoj ekipi jer smo već upadali u krize loših rezultata ali smo se vraćali, a tako treba i dalje raditi.“, rekao je predsjednik Širokog Mijo Jelić.

Jelić je još dodao da će danas za Široki potpisati Luka Bilobrk,očekuju još jedno pojačanje na stoperskoj poziciji u roku par dana, a u pregovorima su  sa tri-četiri igrača.

Novi trener Širokog, Branko Karačić, istakao je da je svjestan gdje je došao, koje su ambicije kluba i da je sretan što je tu jer porijeklom potječe iz Širokog.

„Sretan sam i počašćen što sam, nakon par kontakata i prije, tu i da su se kockice posložile da sam slobodan. Znam što Široki predstavlja  u Hercegovini, Bosni i Hercegovini ali i u Hrvatskoj. Došao sam voljan i željan da ispunimo ciljeve kluba.“, rekao je Karačić.

Nakon toga se osvrnuo na ekipu Širokog koju je gledao već u Ljubljani u uzvratnom susretu drugog pretkola Europske lige koju su Širokobriježani izgubili 3:0, te ispali iz daljnjeg natjecanja.

„Gledao sam Široki u Ljubljani ali u 90.minuta ne mogu procijeniti puno. Danas ću razgovarati sa Ćutukom da mi da što kvalitetnije informacije o ekipi. Moj cilj je cilj Širokog, tj. vrh Premijer lige BiH i ponovni izlazak u Europu. Što se tiče igre i taktike, gajim pas igru i ofanzivniji sustav i vjerujem da igrači imaju kvalitetu da ispune zadatke i da ovo protiv Olimpije nije pravo mjerilo.“, rekao je za kraj Karačić.

Momčad Širokog Brijega će sljedeći tjedan nastupiti na turniru A.B. Bušić koji se igra u Vinjanima. Širokobriježani će u polufinalnom susretu igrati sa Imotskim dok drugi par čini domaća ekipa Vinjati i Split.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.