Karačić: Nema opuštanja, Litvanci moraju pasti

U Cazinu se očekuje pobjeda

Karačić: Nema opuštanja, Litvanci moraju pasti

Edmir Škorić

Ivan Karačić vjeruje da će rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine uspješno odraditi dvomeč s Litvancima.

Nakon historijskog nastupa na Svjetskom prvenstvu u Kataru, naši rukometaši okreću se kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

U četvrtak će BiH i Litvanija odigrati prvi meč, a u Cazinu se očekuje sjajan ambijent i - pobjeda.

“Očekujemo, naravno, pobjedu. Želimo da utakmica s Bjelorusima odlučuje o učesniku Evropskog prvenstva. Svi smo zdravi i jedva čekamo da utakmica počne”, rekao je za SportSport.ba Karačić, dodavši:

“Cazinska publika definitivno neće razočarati. Znamo da će prirediti spektakl, pa nam ostaje samo da izgorimo na parketu i da im darujemo pobjedu. No, moramo biti oprezni, ne smijemo se ni u jednom trenutku opustiti da ne bismo bili kažnjeni”.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.