Karačić obavio prozivku, Vitežani u pogonu od sutra

Počele pripreme

Karačić obavio prozivku, Vitežani u pogonu od sutra

E. Škorić

Trener Viteza Branko Karačić obavio je danas prozivku igrača.

Vitežani su se okupili i već sutra startaju s pripremama, a njihov glavni cilj u nastavku prvenstva je da izbore opstanak.

Klub su napustili mnogi igrači, pa tako u nastavku neće biti Smrike, Fajića, Basare, Kantara, Pilipovića, Alića, Peze i Vidovića, a na posudbu idu Grebenar, Matković i Jurčević.

Novi igrači su Mario Barić, Boban Đerić, a očekuje se dolazak još nekolicine igrača u Vitez.

Prvoj prozivci prisustvovali su sljedeći nogometaši: Živković, Tirić, Barišić, Šantić, Jevtić, Kapetan, Muminović, Stanić, Anastasov, Đurić, Jurić, Sadiković, Jusufbašić i Livančić, te juniori Kovač, Vrhovac, Badrov, Ramljak, Petrović i Plejić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Vitez bi trebao odigrati 10-ak pripremnih utakmica, a sedam ih je već dogovoreno. Protivnici Vitezu su Bosna Sarajevo, Željezničar, Osijek, Cibalia, Sloga Ljubuški, Branitelj, a generalna proba je protiv Metalleghea 20. februara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi