Karačić: Ovaj bod mnogo nam znači

Nakon susreta na Koševu

Karačić: Ovaj bod mnogo nam znači

Adnan Beganović

U jednom od derbija 24. kola Premijer lige BiH Široki Brijeg je s Koševa odnio bod, a trener momčadi s Pecare Toni Karačić smatra da je podjela bodova i najrealniji rezultat.

"U prvom poluvremenu Sarajevo nas je nadigralo u svim segmentima igre. Golman Bandović držao nas je u životu i samo zahvaljujući njemu na odmor smo otišli sa jednim golom zaostatka", rekao je Karačić za SportSport.ba i dodao:

"Na poluvremenu u svlačionici smo se dogovrili da spustimo loptu na zemlju i da pokušamo igrati našu igru, onu koja nas je krasila u jesenjem dijelu sezone. Otvorili smo mnogo bolje drugi dio susreta i zasluženo smo došli do izjednačenja. Mislim da je 1:1 i najrealniji rezultat. Nama ovaj bod mnogo znači i nadam se da je jučerašnja igra najava našeg konačnog izlaska iz krize.

Šef struke Širokog Brijega osvrnuo se i na dešavanja nakon susreta.

"Žalostan sam što se ovo sve dešava. Doista ne vidim nikakav razlog za ovakve ispade. Sve dobro što se dešava u našem nogometu pokvari se ovim nemilim scenama. Ne znam ni sam čemu sve ovo vodi", zaključio je Karačić.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.