Karačić: Plakao sam od sreće, san mi se ispunio

Nakon plasmana na SP

Karačić: Plakao sam od sreće, san mi se ispunio

Edmir Škorić

Ivan Karačić nije mogao sakriti suze nakon plasmana rukometne reprezentacije na Svjetsko prvenstvo u Kataru 2015. godine.

Bh. rukometaši obradovali su naciju u Rejkjaviku. Nakon velike borbe uspjeli su ostati neporaženi protiv Islanda (29:29), što je bilo dovoljno za plasman na smotru najboljih reprezentacija svijeta jer je prvi meč, odigran u Sarajevu, završen pobjedom naše selekcije 33:32.

"Ispunio sam san. Plakao sam od sreće", kratko je poručio Karačić za SportSport.ba.

Rukometaši sutra u 21:30 sati stižu u Sarajevo na Međunarodni aerodrom, pa neka svi koji budu u mogućnosti dođu da ih pozdrave. Oni su to zaslužili.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.