Karačić: Pobijedili smo kvalitetnu reprezentaciju

Selektor U-19 reprezentacije

Karačić: Pobijedili smo kvalitetnu reprezentaciju

Danas su na stadionu „Krehin Gradac“ u Čitluku juniorski reprezentativci BiH odradili trening, a selektor Toni Karačić se osvrnuo na jučerašnju utakmicu sa selekcijom SAD-a:

„Nakon svake pobjede utisci su dobri, a pobijedili smo jednu kvalitetnu reprezentaciju. Ipak, bilo je tu određenih tehničkih i taktičkih grešaka koje ćemo nastojati da otklonimo i da što spremnije dočekamo Elitni krug kvalifikacija.“

Naši juniori će sutra u 16 sati na stadionu „Bare“ u Čitluku odigrati još jedan prijateljski meč sa vršnjacima iz SAD-a.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.