Karačić: Potvrditi dvije prethodne pobjede

Derbi susret na Pecari

Karačić: Potvrditi dvije prethodne pobjede

Danas je u prostorijama NK Široki održana konferencija za medije povodom utakmice 3.kola PL BiH između Širokog Brijega i aktualnog prvaka, ekipe Borca.

Širokobriježani su odlično startali u ovogodišnjem izdanju bh prvenstva. U prvom kolu su u derbiju svladali Željezničar, dok su u prošlom kolu slavili u Gradačcu protiv Zvijezde.

Širokobriježani očekuju veliku posjetu i ispunjen stadion jer im momčad igra dobro, a protivnik je svakako atraktivan. Najavljeno je i oko 140 gostujućih navijača koji će sigurno, ako je suditi po dosadašnjim gostovanjima, pridonijeti dobroj ali i fer i korektnoj atmosferi.

„Poštujemo protivnika iz mnogo razloga, aktualni su prvaci, dobra momčad i dobro su startali u ligi. Oni najavljuju pobjedu i imaju pravo na to, ali onda i mi imamo isto pravo da najavimo našu pobjedu. Vjerujem da nećemo propustiti šansu kod kuće da potvrdimo dvije prethodne pobjede. Borac igra tvrdo, disciplinirano ali uz našu dobru partiju možemo slaviti. Borac je ekipa koja se neće željeti nadigravati kao što je Željezničar i bit će puno kompleksnija utakmica nego protiv Želje.“, rekao je uoči derbija sa Borcem trener Širokog Branko Karačić.

„Svi igrači su spremni i jedva čekamo da počne utakmica, a najave iz Borca su nam dodatni motiv. Nadam se da strpljivom i kvalitetnom igrom možemo do sva tri boda. Sutra imam svadbu pa bi pobjeda protiv Borca sve to još više uljepšala.“, rekao je Jure Ivanković.

Utakmica Širokog Brijega i Borca neće biti u izravnom prijenosu na televiziji, ali zato hoće u prijenosu preko interneta koji u suradnji sa NK Široki provodi hercegovinalive, pa ovaj susret možete pratiti na stranici: www.hercegovinalive.com.

NK Široki Brijeg je uputio čestitku GNK Dinamo za dobar rezultat ostvaren u prvoj utakmice play off-a za Ligu prvaka uz nadu da će kvalitetu opravdati i u uzvratu te se plasirati u grupnu fazu.


Memorijal Gojko Šušak početkom rujna

12. izdanje tradicionalnog Memorijalnog turnira Gojko Šušak koji se igra na  Pecari ove godine će se, za razliku od prošlih, igrati u ljetnom terminu. Reprezentativna stanka povodom kvalifikacijskih utakmica u rujnu iskoristi će se za održavanje ovog turnira. Za sada je potvrđeno da će sudionici biti Split, Cibalija i Široki Brijeg, a četvrti sudionik još nije poznat.

Turnir bi se trebao odigrati 3. i 4. rujna, a ukoliko se ne pronađe posljednji sudionik igrat će ove tri ekipe trokružno pa će turnir trajati 3 dana.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.