Karačić: Zasluženo smo slavili
Detalj sa konferencije za novinare nakon susreta

Nakon susreta na Pecari

Karačić: Zasluženo smo slavili

NK Široki Brijeg je sinoć u sklopu 27. kola Premijer lige BiH na Pecari ostvario 3. uzastopnu pobjedu svladavši ekipu NK Čelika rezultatom 2:1.

Od samog početka izabranici Tonija Karačića su imali inicijativu, ali prave prilike smo vidjeli tek nakon 20. minute kad prvo Markić, a zatim i Diogo, pogađaju okvir gola.

Široki nikako nije uspijevao postići pogodak, ali zato jesu gosti. Iz prvo pravog napada i prilike Nikić u 42.minuti pogađa za 0:1 s čime se odlazi na odmor.

Vodstvo Čelika „nestalo“ je za samo četiri minute. Stvari na početak vraća Varea prvim pogotkom u 47. minuti susreta na ubačaj Dioga, a samo 4.minute kasnije, u 52.minuti,  postavlja i konačnih 2:1 i treću pobjedu u nizu izabranika Tonija Karačića s čime su i dalje u prednosti na konkurente za mjesta koja vode u europska natjecanja.

Nakon susreta novinarima su se obratili treneri oba kluba, naravno, puno zadovoljniji mogao je biti trener momčadi s Pecare.

„Čelik je puno kvalitetnija momčad nego u jesenskom dijelu. Mi smo imali dosta prilika ali nismo zabili, te smo pred kraj poluvremena primili pogodak. U drugom smo kontrolirali utakmicu i brzo postigli golove i na kraju zasluženo slavili.“, rekao je nakon utakmice trener Širokog Toni Karačić.

„U prvom smo uspjeli postići pogodak, međutim, ozlijedila su nam se dva važna igrača (Zahirović i Purić op.a.) pa smo ih morali mijenjati na poluvremenu. Brzo smo primili golove  i čestitam Širokom na zasluženoj pobjedi, a ja se nadam da ćemo mi očuvati premijerligaški status.“, rekao je nakon utakmice trener Čelika Omer Kopić.

U  sljedećem kolu NK Široki Brijeg će gostovati kod Travnika dok ekipa Čelika dočekuje Zvijezdu.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.