Karalić ide u Poljsku ili u Mađarsku

Laktaši ostaju bez prvog topnika

Karalić ide u Poljsku ili u Mađarsku

Adnan Beganović

Najbolji igrač i prvi strijelac Laktaša, Vladimir Karalić, siguno napušta "fenjeraša" Premijer lige, a kako sada stvari stoje karijeru će nastaviti u inostranstvu.

"Odlazim sigurno iz Laktaša. Na stolu imam nekoliko konkretnih ponuda iz inostranstva i prihvatit ću jednu. Nekoliko inostranih klubova želi da dođem na probu, ali ima i onih koji mi odmah nude ugovor", rekao je za SportSport.ba Vladimir Karalić.

Na naše insistiranje da nam otkrije imena klubova koji su zainteresirani za njegove usluge Karalić je ostao zakopčan do grla, no, ipak, nam je otkrio države iz kojih dolaze ti klubovi.

"Stvarno ne smijem otkrivati imena klubova jer bi se posao mogao pokvariti, ali reći ću da su dvije najkonkretnije ponude stigle iz Mađarske i Poljske i to su klubovi koji mi nude ugovor bez probe tako da ću gotovo sigurno karijeru nastaviti u jednoj od ove dvije države. Imam ponuda i iz Premijer lige, ali kao i svakom igeraču, moj cilj je inostranstvo", zaključio je Karalić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.