Karamele slatkog ukusa za Redse, Crveni đavoli sigurni
Foto: EPA

Premiership

Karamele slatkog ukusa za Redse, Crveni đavoli sigurni

Midhat Šljivak

Liverpool je u odgođenom susretu 27. kola engleske Premier lige na Anfieldu dočekao gradskog rivala Everton, a Redsi su velikog protivnika razbili rezultatom 4:0.

Do finiša prvog dijela golova nije bilo, a onda su pala čak dva. Redse je u vodstvo doveo Divock Origi u 43. minuti, da bi Sakho u nadoknadi vremena pogodio za 2:0.

U nastavku je Mori dobio crveni karton, a Liverpool je to iskoristio, te su preko Sturridgea i Coutinha došli do povećanja rezultata i pobjede od 4:0.

Muhamed Bešić je odigrao kompletno drugo poluvrijeme za Karamele.

Manchester United je na Old Traffordu u susretu 30. kola pobijedio Crystal Palace, te se potpuno uključio u borbu za Ligu prvaka.

Delaney je autogolom nakon četiri minute igre donio vodstvo Unitedu, a konačnih 2:0 postavio je Darmian pogotkom u 53. minuti.

Premiership:

Liverpool - Everton 4:0 (Origi 43', Sakho 45+2', Sturridge 61', Coutinho 76')

Potražite više informacija na temu Premier league:

Manchester United - Crystal Palace 2:0 (Delaney 4'ag, Darmian 55')


Liverpool 2 - 0 Everton First Half All Goals... by funnyno1
Coutinho GOAL HD (4:0) Liverpool FC vs Everton... by hdlivegoals
Daniel Sturridge Goal - Liverpool vs Everton 3... by 101-spoorty
All Goalls HD - Manchester United 2-0 Crystal... by SportsToday
Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi