Karić: Kao junior sam bio blizu Grbavice
Karić se vraća na Grbavicu?

O mogućem transferu u Željezničar

Karić: Kao junior sam bio blizu Grbavice

Edmir Škorić

Golmanu Zvijezde, Elvisu Kariću, uskoro ističe ugovor, no priznaje kako ima nekoliko solucija, ali i dodaje kako je trenutno foksusiran samo na igre u redovima gradačačkog premijerligaša. Dotakao se bivši golman Sarajeva i špekulacija oko transfera u Želju.

Već nekoliko sezona Elvis Karić brani boje Zvijezde iz Gradačca, a sjajne predstave na golu tog kluba, očito, nisu prošle nezapaženo. Naime, ovih dana se pojavila neslužbena informacija kako bi Karić mogao preći u redove FK Željezničara, ukoliko novopečeni bh. reprezentativac i aktuelni "kec" tima sa Grbavice, Ibrahim Šehić, pronađe novi angažman.

"Stvarno ne znam ništa o tome. Pročitao sam tu informaciju, no zasad nema ništa konkretno. Meni ugovor u Zvijezdi ističe uskoro, no ja sam još uvijek fokusiran na igre u tom klubu, jer do kraja prvenstva su ostala još dva kola. Postoji nekoliko solucija, no zaista se još ništa ne zna", kazao je Karić za SportSport.ba.

Treba napomenuti da je Elvis Karić prije Zvijezde branio u redovima FK Sarajeva, a karijeru je počeo u hadžićkom Radniku.

"Kao junior Radnika sam trebao preći u Željezničar i bio sam tada nadomak Grbavice, no na kraju sam otišao u Sarajevo. Prije svega sam profesionalac, tako da bih sigurno objeručke prihvatio ponudu Želje. Ipak, ponavljam, moje misli su sada samo na posljednje dvije utakmice Zvijezde i ne želim razmišljati o budućnosti", dodaje Zvijezdin čuvar mreže.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.