Karić: Moramo pružiti maksimum i pobjeda neće doći u pitanje

Fudbaler Slobode pred meč protiv Čelika

Karić: Moramo pružiti maksimum i pobjeda neće doći u pitanje

J. Duvnjaković

Fudbaleri Slobode sutra na Tušnju dočekuju ekipu Čelika u okviru 6. kola Premijer lige BiH.

Fudbaler tuzlanske ekipe Mahir Karić poručuje da je ekipa spremna da se protiv Čelika oduži navijačima zbog poraza u meču protiv Zrinjskog koji se igrao u prošlom kolu.

"Jednostavno nekada dođe dan kada čitava ekipa igra ispod svakog kriterija. Rezultat je nažalost pokazao našu igru protiv Zrinjskog. Mislim da ako smo morali negdje izgubiti bodove, onda je to od Zrinjskog u Mostaru. Slijedi nam popravna utakmica protiv Čelika gdje ćemo dati svoj maksimum da uzmemo tri boda. Ekipa Čelika je dosta promijenjena, kao što svi znamo imaju mnogo problema. Sutra dolaze bez pet standardnih igrača i znatno su oslabljeni. Ipak moramo gledati sebe, moramo pružiti maksimum i tri boda neće doći u pitanje. Dosadašnje utakmice su igrane po teškim vremenskim uslovima, teško je i nama, ali sigurno i navijačima. Ipak ih pozivam da nas u većem broju podrže, a mi ćemo im to na najbolji način vratiti igrom na terenu, rekao je Karić za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sutrašnji meč između Slobode i Čelika počinje od 17.30 sati.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi