Karić: Zvijezdu ne smijemo podcijeniti

Karić: Zvijezdu ne smijemo podcijeniti

Midhat Šljivak

Nedavna pobjeda protiv Viteza (1:0) bila je samo trenutni bljesak Slavije.

Igrači iz Istočnog Sarajeva su novo otrježnjenje doživjeli u Tuzli gdje ih je rezultat od 4:0 vratio u realnost. Zbog toga igrači ovog kluba s mnogo strepnje dočekuju susret sa Zvijezdom u Lukavici.

"Nama je pobjeda u ovom susretu najvažnija. Tri boda bi nas dovela na korak do opstanka, što je naš primarni cilj. Zvijezda nam dolazi u pravom momentu, jer i oni su  van forme, pa tu vidimo svoju priliku za neki dobar rezultat. Naravno Zvijezdu ne smijemo da podcijenimo, već moramo da ih napadnemo od prve minute", rekao je napadač Mahir Karić, koji je u prošlom kolu pauzirao u Tuzli zbog tri žuta kartona. 

Slavija će u duel sa Zvijezdom ući jača za Nedima Oglečevca i Gorana Popovića.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.