Kariću nagrada TV Alfa
Armin Čolaković, urednik sportskog programa TV Alfa i Mahir Karić, mladi nogometaš češkog Slovan Libereca

Priznanje za najboljeg mladog nogometaša za 2009. godinu

Kariću nagrada TV Alfa

M. Skaka

Sportski magazin "Sportal" TV Alfa dodijelio je mladom nogometašu Slovana iz Libereca Mahiru Kariću priznanje za najboljeg mladog nogometaša za 2009. godinu.

Karić je karijeru počeo u sarajevskom Željezničaru nakon čega je otišao češki Slovan. Standardni je reprezentativac naše zemlje u mlađim kategorijama.

"Čast mi je što sam dobitnik ovog priznanja. Ova nagrada mi je dodatna motivacija da nastavim sa radom i da opravdam povjerenje onih koji su glasali za mene. Iskreno se zahvaljujem televiziji Alfa.", riječi su mladog fudbalera Mahira Karića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.