Karius će sada biti još tužniji: Liverpool mu već pronašao zamjenu?

Nijemac bi uskoro trebao postati bivši

Karius će sada biti još tužniji: Liverpool mu već pronašao zamjenu?

Njemački čuvar mreže na golu Liverpoola Lukas Karius mogao bi biti još tužniji nakon finala Lige prvaka kada čuje da mu je Liverpool već skoro pronašao zamjenu.

I prije samog finala se šuškalo da su Redsi zainteresovani da dovedu novog golmana jer im se kombinacija Simon Mingolet-Loris Karius baš i ne sviđa, a nakon silnih grešaka u finalu boljeg od dva golmana, jasno je da je vrijeme za promjene.

Kako danas prenose engleski mediji, prvi pik Liverpoola u ovom prelaznom roku je golman Rome Alisson Becker. Riječ je o fantastičnom brazilskom čuvaru mreže koji je trenutno sigurno među tri ili pet najboljih golmana svijeta. Osim Liverpoola, žele ga brojni drugi evropski velikani, ali Redsima je vjerovatno najpotrebniji.

Prednost tima sa Anfielda u ovom prelaznom roku je činjenica da su konačno napravili jedan veliki rezultat i sada će sigurno daleko lakše privlačiti velike zvijezde, a jedna od njih svakako je Alisson. Podsjetimo, osim Brazilca, sa Liverpoolom se u proteklom periodu povezivao i golman Milana Gianluigi Donnarumma.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

RD187
Kakav "Lukas" dragi Lendo, covjek se Loris zove. Ovo je vec drugi clanak u kojem covjeku ime mijenjas
11 0
muha
Pored toga sto si mu pogrijesio ime povezuju se sa njim barem mjesec dana.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi