Policija istražuje 'slučaj Karius': Njemački golman dobio prijetnje smrću

Problemi za golmana Liverpoola

Policija istražuje 'slučaj Karius': Njemački golman dobio prijetnje smrću

Njemački golman na golu Liverpoola Loris Karius dobio je prijetnje smrću nakon sinoćnje utakmice protiv Real Madrida. 

Karius je napravio dvije katastrofalne greške zbog kojih je njegov tim ostao bez titule prvaka Evrope, a navijači Redsa su bili bijesni zbog njegove partije te su ostavili neke prilično zastrašujuće komentare na društvenim mrežama.

"Ubit ću tvoju djevojku, ubit ću tvoju djevojku", "Nadam se da će ti cijela familija umrijeti", "sinovi su ti zaslužili umrijeti od raka", samo su neki od komentara na društvenim mrežama, a policija u Liverpoolu je već zbog istih pokrenula istragu.

"Policija komentare na društvenim mrežama ovakvog tipa uzima maksimalno ozbiljno i svako ko bude identifikovan će doći na saslušanje", poručila je glasnogovornica liverpoolske policije u razgovoru za The Telegraph.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Kariusu je u ovom trenutku sigurno veoma teško, a zbog ovakvih komentara može mu biti samo teže i gore. Nadamo se da će golman Liverpoola što prije da zaboravi greške sa sinoćnje utakmice i da će se njegova kartijera nastaviti odvijati normalno.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi