Karius progovorio o posljednjem razgovoru sa Kloppom

Ispričao šta se desilo

Karius progovorio o posljednjem razgovoru sa Kloppom

Esmer Oštraković

Loris Karius ostatak sezone provest će na posudbi u Union Berlinu, te ponovo neće biti u Liverpoolu.

Jurgen Klopp više ne računa na njega, svemu je kriva utakmica finala Lige prvaka protiv Real Madrida, kada je Karius bio tragičar.

Nakon odlaska u Union Berlin, Karius je u razgovoru sa novinarima ispričao šta se desilo na posljednjem razgovoru sa Kloppom.

"Imali smo sjajn odnos i nikada nije bilo problema među nama. On je jedan od najboljih na svijetu i to govore rezultate koje ima. Reko mi je da dolazak u Berlin dobar za moju karijeru jer ću imati priliku da svima pokažem koliko sam dobar. Ne želim sjediti na klupi i za to sam otišao iz Liverpoola. Tamo nema budućnosti za mene", rekao je Karius.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi