Liverpool se riješio kiksera: Loris Karius ima novi klub!
Foto - EPA

Vraća se u Njemačku

Liverpool se riješio kiksera: Loris Karius ima novi klub!

M. Šljivak

Loris Karius našao je novi klub.

Karijeru će njemački golman nastaviti u redovima Union Berlina sa kojim je dogovorio saradnju i sve je spremno za njegov potpis.

Karius će tako raskinuti saradnju sa Liverpoolom nakon četiri godine. Dvije je proveo na posudbi u Bešiktašu, ali se nije ni previše naigrao na Anfieldu.

Ostat će upamćen po katastrofalnim greškama u finalu Lige prvaka 2018. godine protiv Real Madrida, a i poznat je kao golman koji važi za velikog kiksera.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Vidjet ćemo šta će tim iz Berlina dobiti sa njim, no konačno se okončala i njegova saga sa odlaskom iz Liverpoola.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi