Karius se među prvima javio na Twitteru

Tragičar iz prošlogodišnjeg finala

Karius se među prvima javio na Twitteru

Liverpool je u historijskom engleskom finalu srušio Tottenham.

Redsi s Anfielda su večeras na Wanda Metropolitano stadionu u Madridu savladali Tottenham sa 2:0 i time, po šesti put u klupskoj historiji, postali novi šampioni Evrope.

Treća je to sreća za Jurgena Kloppa nakon što je prethodno lani s Liverpoolom izgubio finale, te 2013. godine s Borussijom Dortmund, a odmah po završetku utakmice uslijedile su i brojne reakcije.

Na Twitteru se među prvima javio i Lloris Karius koji je ostao upamćen kao tragičar iz prošlogodišnjeg finala. Njemački čuvar mreže nije skrivao da je sretan što je njegov bivši klub osvojio 'ušati trofej' ističući kako je Liverpool i zaslužio da postane vladar Evrope.

Karius je, podsjetimo, u prošlogodišnjem finalu napravio dvije katastrofalne pogreške koje su donijele Realu pobjedu i 13. naslov pobjednika Lige šampiona. Još na terenu je gestama tražio oprost od navijača uz suze, a priznao je i da kada je došao kući oka nije sklopio.

U međuvremenu Liverpool ga je poslao na dvogodišnju posudbu u Bešiktaš.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi