Karoglan se vratio na Pecaru

Široki doveo još jednog igrača

Karoglan se vratio na Pecaru

Mislav Karoglan, 28-godišnji napadač, ponovno se vratio na Pecaru. Karoglan je u Širokom Brijegu igrao od 2006. do 2008. nakon čega je prešao u slovačku Žilinu. U Slovačkoj je nastupio u 31 utakmici te postigao 3 gola.

Iz Žiline je otišao u 1. HNL u Rijeku u ljetnom prijelaznom roku i potpisao dvogodišnji ugovor ali se nije naigrao jer je nastupio u tek pet utakmica,a samo dva puta od prve minute. Nije postigao niti jedan pogodak u dresu Rijeke.

Karoglan je došao na posudbu u Široki Brijeg i sa svojim znanjem i iskustvom sigurno će biti pojačanje momčadi sa Pecare.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.