Kasumović s četiri gola potopio Bosnu, pobjeda Slavena

Druga liga Sjever, 25. kolo

Kasumović s četiri gola potopio Bosnu, pobjeda Slavena

Midhat Šljivak

Ekipa Slavena iz Živinica ozbiljan je kandidat za naslov prvaka u Drugoj ligi Sjever. U 25. kolu ovaj tim je ugostio Bosnu iz Kalesije, te je slavio pobjedu rezultatom 2:1.

Domaći su u 23. minuti došli do vodstva. Majdančić je pogodio za prednost od 1:0, ali su gosti preko Fazlića u 67. minuti stigli do 1:1.

Ipak, do tri boda su domaći stigli u 83. minuti. Mirnes Salihović je pogodio za konačnih 2:1.

Mramor je na krilima Almisa Kasumovića pobijedio Bosnu iz Mionice s 5:1. Sjajni napadač je postigao četiri pogotka, a uz to je promašio i penal. Jedini gol za goste postigao je Arnautović.

Sloga je preokretom stigla do pobjede nad Prilukom (3:2). Gosti su imali prednost od 2:0 na poluvremenu, ali su domaći pogocima Alagića i Čivića preokrenuli rezultat za pobjedu od 3:2.

Ingram je s 3:0 pobijedio Dinamo...

Druga liga Sjever, 25. kolo:

Slaven - Bosna Kalesija 2:1 (Majdančić 23', Salihović 83' / Fazlić 67')

Sloga - Priluk 3:2 (Alagić 64', Čivić 77', 85' / Rušiti 42', Delić 45')

Mramor - Bosna Mionca 5:1 (Bečić 8', Kasumović 30', 50', 53, 55' / Arnautović 45')

Ingram - Dinamo 3:0 (Fazlić 24', Alić 26', Joldić 54')

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi