Katanac skinut, Fudbalski savez Republike Srpske od sutra u punom pogonu

Ispoštovani uslovi

Katanac skinut, Fudbalski savez Republike Srpske od sutra u punom pogonu

Adnan Beganović
Teme:

Nakon što je u utorak održana sjednica Skupštine na kojoj su delegati, njih 44, izglasali nepovjerenje dotadašnjem predsjedniku Miletu Kovačeviću, stekli su se uslovi za ukidanje zabrane djelovanja Fudbalskog saveza Republike Srpske.

Iako posljednjih nekoliko dana sada već bivši predsjednik Fudbalskog saveza Republike Srpske Mile Kovačević pokušava ljubitelje fudbala zaplašiti suspenzijom Fudbalskog saveza BiH zbog njegove smjene, od toga naravno neće biti ništa.

Održavanjem sjednica Upravnog odbora i Skupštine svi uslovi koje je pred Fudbalski savez Republike Srspke postavila Republička uprava za inspekcijske poslove su ispunjeni.

O tome su od strane pomenute Republičke uprave za inspekcijske poslove obavješteni i u Fudbalskom savezu Republike Srpskle čiji vršilac dužnosti predsjednika Dušan Marković je obavjestio uposlenike da sutra nastavljaju sa normalnim funkcionisanjem.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, u januaru naredne godine biće održana nova sjednica Skupštine na kojoj će delgati izabrati novog predsjednika FSRS, a kako se sada čini, biće to prvi čovjek banjolučkog Borca, Vico Zeljković, koji je po automatizmu s obzirom na Statut postati i novi član Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine.

Top Komentari

Keno
ovo fakat samo kod nas moze fuj
3 2
karlhajncbrazzzo
Katanec Srećko?
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti