Katarina Bulatović vodila Oltchim do prve pobjede

Liga prvaka za rukometašice

Katarina Bulatović vodila Oltchim do prve pobjede

Adnan Beganović

Danas su odigrana dva susreta glavne faze Lige prvaka za rukometašice i to po jedan u Grupi 1 i Grupi 2.

U grupi 1 u 3. kolu mađarski Gyori je slavio na gostovanju kod Larvika (24:18), te je na taj način došao na korak do plasmana u polufinale.

Redei-Soos sa šest, te Szepesi sa četiri gola bile su najefikasnije kod mađarske momčadi, dok je Koren Riegelhuth sa četiri gola bila najefikasnija kod Larvika.

U grupi 2 Oltchim je na domaćem terenu savladao Zvezdu Zvenigord (29:25). Sjajna crnogorska reprezentativka Katarina Bulatović sa 10 golova je bila najefikasnija kod Oltchima, dok je Postnova sa šest golova bila najučinkovitija kod Zvezde.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.