Kayserispor na krilima sjajnog Yilmaza razbio Eskisehirspor

Dva gola i asistencija Yilmaza

Kayserispor na krilima sjajnog Yilmaza razbio Eskisehirspor

A. Haznadarević

Prvi duel subotnjeg programa 22. kola turske Super lige, obilježen je izvanrednom partijom Kayserispora kod Eskisehirspora, a slavila je ekipa Roberta Prosinečkog s 3:0.

Prvi gol postigao je Cleyton nakon asistencije Sefe Yilmaza u 21. minutu, a to je ujedno i bio rezultat prvog poluvremena.

 

Drugo poluvrijeme donijelo je novu dominaciju tima iz Kayserija, a večeras sjajni Yilmaz se nije samo zaustavio na asistenciji kod prvog gola, već se i sam dva puta upisao u listu strijelaca, prvo u 77., a zatim i u 82. minutu susreta.

 

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Super liga, 22. kolo

Eskisehirspor - Kayserispor 0:3 (Cleyton 21, Yilmaz 77, 82)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.