Kean: Doveli smo trojicu igrača koje nikada nisam vidio

Novi šok za navijače Blackburna

Kean: Doveli smo trojicu igrača koje nikada nisam vidio

A. Haznadarević

Ionako nezadovoljni radom menadžera, navijači Blackburna ostali su potpuno šokirani nakon izjave Stevea Keana da je doveo trojicu igrača koje nikada nije uopšte vidio, a što je najzanimljivije čelnici Blackburna dosta očekuju od pomenutih igrača.

Prošle sezone, dok je Blackburn igrao u Premier ligi, navijači su tražili njegov odlazak, ipak Kean je ostao i nakon ispadanja u drugu ligu.

 

"Imamo trojicu novih igrača u klubu koje ćemo sada moći bolje upoznati. Nikada ih nisam vidio uživo kako igraju", kazao je Kean, te dodao da je njegov savjetnik jako uzbuđen, jer su sva trojica stigla na njegovu preporuku:

 

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Shebby Singh je vrlo uzbuđen zbog njihovog dolaska u klub, govorio mi je o tome koliko su dobri igrači u pitanju", zaključio je menadžer Blackburna.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti