Kean odgovorio ocu: Ne govori o mom životu kad tvoj nije za primjer

Odbrusio ocu

Kean odgovorio ocu: Ne govori o mom životu kad tvoj nije za primjer

Edmir Škorić

Napadač Evertona Moise Kean žestoko je odgovorio svom ocu koji je nedavno poručio kako je njegov sin pogriješio što je napustio Italiju.

Kean je imao dobrih partija u dresu Juventusa, ali ga je klub ljetos prodao Evertonu za 27,5 miliona eura. Na Goodisonu se mladi napadač nije naigrao, upisao je tek devet nastupa i još uvijek je bez gola, pa ga je otac savjetovao da dođe kući.

"Odlazak u Premier ligu je bila greška. Ostavit ću mu poruku: Sine, vrati se u Italiju i postat ćeš sjajan igrač. Dođi da igraš u Romu sa svojim prijateljem Zaniolom. Ne razmišljaj o novcu, već o svojoj karijeri", kazao je Keanov otac u izjavi za italijanske medije.

Igrač mu je danas putem Instagrama odgovorio:

"Ne govori o mom životu kada tvoj nije za primjer. Ne bojim se teških vremena iz kojih dolaze najbolji trenuci".

Keanov otac se i ranije dosta petljao u njegovu karijeru, a nedavno je Jean Kean imao negativnu izjavu protiv Mine Raiole, slavnog agenta koji zasutpa njegovog sina.

“Nemam nikakve veze s njim, nikada ga nisam upoznao, mislim da me taj čovjek ne želi niti vidjeti. Planirao je da njegov odvjetnik preuzme kontrolu nad životom mog sina koji je imao 14 godina i da ga zajedno s mojom bivšom ženom prebaci u Englesku.”

Potražite više informacija na temu Premier league:

Godine 2017. Kean je potpisao ugovor s Juventusom vrijedan 700 hiljada eura godišnje, ali Keanov otac u cijeli aranžman odlučio je još uključiti i dva traktora. O tim čuvenim traktorima već je bilo riječi, Keane senior je agronom koji je u to vrijeme planirao poslovni projekt i sada je opet ponovio da te traktore još uvijek nije vidio.

“Rekli su mi da neće biti problema, a još uvijek mi duguju ta dva traktora. Sada imam djevojku, a kupio sam i televizor pa neću imati više djece. Imam toliko puno djece, jer nikada nisam imao televizor. Ne treba mi novac. Jedino što mi treba je traktor da mogu raditi.”

Top Komentari

muha
Kakve veze imaju televizor i bebe?
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije