Keane: Sudeći prema navijačima vi ste već prvaci svijeta

Savjetovao Engleze

Keane: Sudeći prema navijačima vi ste već prvaci svijeta

Endin Čaušević

Reprezentacija Engleske danas je deklasirala Panamu sa 6:1 i tako osigurala plasman u osminu finala Svjetskog prvenstva.

Engleska je uspjela doći do pobjeda protiv Tunisa i Paname, a u posljednjem kolu grupne faze za prvo mjesto borit će se u direktnom okršaju s Belgijom. Nakon današnje pobjede nad Panomom stvorila se velika euforija među navijačima Engleske.

Naime, nakon dugo vremena navijači ove reprezentacije su zadovoljni igrom ekipe, a mnogi su već sada sigurni da Engleska može daleko dogurati. Ipak, nekadašnji igrač Manchester Uniteda, Roy Keane, odlučio je da ih upozori.

"Engleska je već osvojila Svjetsko prvenstvo ako to gledamo po reakcijama navijača. Nemojte komplikovati jer nije vrijeme za to. Fokusirajte se na naretni meč i pokušajte pobijediti. Nemojte brinuti još o osmini finala, četvrtfinalu ili finalu. Pokušajte samo da pobijedite u narednoj utakmici", poručio je bivši reprezentativac Irske.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi