Šta je selektor Paname rekao Southgateu kada je rezultat bio 5:0?

Navijači misle da znaju, ali nisu u pravu

Šta je selektor Paname rekao Southgateu kada je rezultat bio 5:0?

Selektor Paname Hernan Dario Gomez bio je u centru pažnje početkom drugog poluvremena današnje utakmice Svjetskog prvenstva kada je prišao kolegi na klupi Engleske. 

Englezi su bili furiozni u prvom dijelu i postigli su čak pet golova Panamcima, a njihov selektor je početkom drugog dijela imao šta reći Garethu Southgateu.

I, dok je većina navijača mislila da je Gomez prišao Southgateu kako bi ga zamilio da njegovi fudbaleri malo dignu nogu sa gasa, ispostavilo se da nisu u pravu jer je pravu istinu otkrio sam Gomez.

"Prišao sam Southgateu da mu čestitam na poluvremenu. Rekao sam mu da mi se zaista sviđa njegov tim", poručio je Gomez koji je kratko dodao: "Engleska je zaista spektakularna, prelijep tim".

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Podsjetimo, do kraja susreta Englezi su Panamcima postigli još 'samo' jedan gol preko Kanea, dok se u nastavku meča i Panama upisala među reprezentacije koje su postizale golove na Svjetskim prvenstvima i to nakon što je pred sami kraj meča pmrežu Gordi Albiona zatresao Baloy.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti