Brutalna poruka legende Uniteda
FOTO - EPA

Roy Keane bez dlake na jeziku

Brutalna poruka legende Uniteda

Adnan Beganović

Šest utakmica, samo sedam osvojenih bodova, učinak je Manchester Uniteda na otvaranju nove sezone u Premiershipu.

Crveni vragovi juče su velikom derbiju poraženi od Arsenala, a kritičan je prema fudbalerima bio legendarni Roy Keane.

Čovjek koji je dugo godina bio simbol Manchester Uniteda smatra da Fred, Matić i McTominy nisu igrači koji će United vratiti na staze stare slave.

"Ovdje ima jako dobrih igrača, ali oni moraju pokazati više. Ali ako mislite da će Fred, McTominy i Matić u veznom redu vratiti Manchester United u njegove nekadašnje visine i osvajanju trofeja, onda živite u svijetu fantazije", rekao je Keane i dodao:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Oni za to nisu sposobni. Oni su dobri igrači, sviđaju mi se, ali nije dovoljno za skok na sljedeći nivo, što je ono što klub zaista treba", dodao je legendarni fudbaler Uniteda.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ArmiNN
Joj ne seri McTomminay gine na terenu,Fred..sta seres vise i ti si imao pored sebe same zvijezde i tako si stvarao ime
1 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti