Kek: Na SP ću imati 23 zvijezde

U reprezentaciji Slovenije vlada optimizam

Kek: Na SP ću imati 23 zvijezde

Selektor reprezentacije Slovenije, Matjaž Kek, svjestan je da njegova reprezentacija nije među prvim favoritima za prolazak grupe, ali vjeruje u svoje igrače i najavljuje dobre igre.

“Sposobni smo plasirati se u drugi krug, ali moramo raditi jako naporno. Svi timovi u našoj grupi posjeduju veliki kvalitet i mi ćemo pokušati napraviti što bolji rezultat. Nismo favoriti u svojoj grupi, ali smo sposobni odigrati dobro i proći u drugi krug”, kaže Kek.

“U Južnoj Africi mi ćemo imati 23 zvijezde, odnosno bolje reći imaćemo samo jednu zvijezdu, to je tim. Svaki moj igrač je sposoban svoje individualne kvalitete uklopiti u kolektiv, a to je najbitnije”, pun je samopouzdanja slovenački selektor.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.