Kek: Ni sam ne znam gdje smo

Trener Riječana

Kek: Ni sam ne znam gdje smo

Rijeka će u nastavak sezone u Hrvatskoj ući u znatno izmijenjenom sastavu, pa je to glavni razlog što tamošnja javnost s nestrpljenjem očekuje da vidi kako će sve to izgledati.

"Još uvijek ni sam ne znam gdje smo", započeo je Matjaž Kek i nastavio: "Ovo je nova Rijeka, puno je upitnika. Jedno su prijateljske utakmice, takmičarske su nešto sasvim drugo. Drago mi je što su igrači zaista motivisani i što imaju veliku želju da naprave rezultat. Nadam se da će navijači doći u velikom broju da daju podršku jednoj novoj Rijeci koja sada počinje svoj put".

Rijeku su u januaru napustili Andrej Kramarić, Mato Jajalo, Mehmed Alispahić i Ivan Krstanović dok su novi igrači Marin Tomasov, Josip Radošević, Alex Fernandez, Ventsislav Hristov, Bekim Balaj, Filip Bradarić i Josip Mišić.

Utakmica između Rijeke i Lokomotive u okviru Kupa Hrvatske igra se danas s poetkom u 17 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.