Kek: Nisu svi dali svoj maksimum

Trener Rijeke nakon poraza od Lyona

Kek: Nisu svi dali svoj maksimum

Večeras je Rijeka na Gerlandu poražena od Lyona 1:0 u okviru trećeg kola Evropske lige. 

Nakon susreta trener Rijeke Matjaž Kek bio je zadovoljan, ali i ljut nakon lošeg nastupa nekih pojedinaca. 

"Razlika je taman - jedan pogodak. Mogu biti zadovoljan samo nekim dijelovima naše igre. No opet se vidio problem promjene iz okvira HNL- a u utakmice Europske lige," rekao je Kek i dodao: 

"Najkraće rečeno, nisu svi dali svoj maksimum, iako je bilo i onih koji su bili na vrhunskoj razini. Onaj tko je gledao utakmicu, vidio je sve, ostalo je priča za svlačionicu. Onima koji su igrali u trećoj brzini to sam i rekao," završio je Kek.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Nadamo se da među onima koji su po mišljenju Keka podbacili nije i naš reprezentativac Kvržić koji je zamijenjen u 65. minuti susreta. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.