Kek: Timski duh vodi nas u osminu finala

Uoči duela sa Gordim Albionom

Kek: Timski duh vodi nas u osminu finala

Adnan Beganović

Uoči najvažnijeg susreta u istoriji slovenačkog fudbala, selektor slovenačke nacionalne vrste, Matjaž Kek, vjeruje da će timski duh njegovih izabranika nadjačati Gordi Albion.

"Bitno je vjerovati da svakog možete pobijediti. Najvažnija stvar u jednoj maloj državi je vjera. Moramo vjerovati u uspjeh , a mi doista vjerujemo", rekao je Kek i dodao:

"Ja nemam namjeru mudrovati. U Južnoafričku Republiku smo došli da izbjegnemo katastrofu, ali sada imamo priliku da dohvatimo osminu finala i učinit ćemo sve kako bismo je iskoristili".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.