Kelava bijesan: Izmislili su moju izjavu!

Hrvatski golman ljut na španski list AS

Kelava bijesan: Izmislili su moju izjavu!

Teme:

Golman španske Granade Ivan Kelava bijesan je na španski list AS.

Ove novine jučer su prenijele da je Kelava rekao da očekuje premije od Real Madrida ukoliko pobijede Barcelonu ovog vikenda, a to, kako je rekao hrvatski golman, nema veze sa istinom.

"Predsjednik kluba Quique Pina, zabrinut viješću koju je pročitao u AS-u, nazvao me i rekao kako je u šoku, a ja nisam imao pojma o čemu priča. Kad sam i ja uzeo te novine u ruke i pročitao što su napisali, bio sam razočaran i ljutit jer ono što sam ja rekao nema veze s onim što je napisano", rekao je Kelava i dodao:

"Dao sam intervju hrvatskim medijima, a moje riječi prenijeli su talijanski mediji, ali njihov je prevod bio dobar, ne znam što se dogodilo s AS-ovim prijevodom. Jako sam razočaran. No ovo što su objavili nema veze s lošim prijevodom, izmislili su mi izjavu, ništa od onog što je napisano nisam rekao".

Potražite više informacija na temu La Liga:

Podsjetimo da je trenutna situacija u španskoj Primeri debelo u rukama i nogama igrača Granade koji bi eventualnim remijem protiv Barcelone donijeli titulu Kraljevskom timu, ali u slučaju da Real slavi u gostima kod Deportiva.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi